Appartement verhuren

in Hilversum

Appartement verhuren Hilversum? Stop met zoeken en kies voor Expats Verhuur Hilversum! Expats Verhuur Hilversum is gespecialiseerd in het verhuren aan expats in en rondom Hilversum en Het Gooi. Expats zijn buitenlandse werknemers ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Een bekend voorbeeld zijn IT-ers uit India die computersystemen in Nederland opzetten en onderhouden.

Expats werken vaak tussen de 1 en 3 jaar in Nederland en vertrekken daarna weer naar een ander land. Door de tijdelijk aard van hun arbeidscontract zoeken expats een tijdelijke huurwoning, het liefst gemeubileerd. Door het hoge inkomen van expats, komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen.

Appartement verhuren Hilversum:
Werkwijze Expats Verhuur Hilversum

Expats Verhuur Hilversum zorgt voor optimale online exposure van uw appartement. Wij streven om binnen een korte tijd een geschikte huurder te vinden. Deze potentiële huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van het appartement, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht huurcontract op. U kunt ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer.

Appartement verhuren Hilversum via Expats Verhuur Hilversum?
Neem contact op via info@expatsverhuurhilversum.nl of bel 035-7607900!

Huis direct verhuren via Expatsverhuurhilversum.nl?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.