Huis verhuren in Hilversum

Huis verhuren Hilversum? U bent aan het juiste adres bij Expats Verhuur Hilversum! Steeds meer verhuurders kiezen voor het verhuren van hun huis aan expats. Expats zijn buitenlandse werknemers die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland.

Het zijn betrouwbare huurders die een hoog inkomen hebben. Doordat hun arbeidscontract van tijdelijke aard is, zoeken zij tijdelijke huurwoningen. In veel gevallen kunt u uw meubilair gewoon laten staan.

Huis verhuren Hilversum: Wat doet Expats Verhuur Hilversum voor u?

Expats Verhuur Hilversum zorgt voor aanwezigheid van uw woning op diverse sites voor woningzoekenden. Daarnaast hebben wij ook nog een eigen bestand van woningzoekenden. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ook zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook kunt u bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer. Vraag bij uw aanmelding voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Meer informatie over huis verhuren Hilversum of direct uw woning aanbieden?
Mail naar info@expatsverhuurhilversum.nl of bel 035-7607900! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Huis direct verhuren via Expatsverhuurhilversum.nl?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.