Je Koopwoning verhuren in Hilversum

Koopwoning verhuren Hilversum? Ook voor het verhuren van uw koopwoning bent u aan het juiste adres bij Expats Verhuur Hilversum! Als u uw te koop staande woning wilt verhuren dan kunt u dit doen via de Leegstandswet. Zo hoeft u maar beperkte huurbescherming te garanderen waardoor het gemakkelijker is de huurders te laten vertrekken als de woning is verkocht. Zo kunt u dubbele lasten dekken en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme.

Houdt er rekening mee dat u toestemming nodig heeft van uw bank. Om te kunnen verhuren via de Leegstandwet heeft u een Leegstandwetvergunning van de gemeente Hilversum nodig. Het aanvragen hiervan kost €71.40.

Koopwoning verhuren Hilversum:
Wat doen wij voor u?

Expats Verhuur Hilversum geeft u graag advies over het verhuren via de Leegstandswet. Door onze ruime ervaring op de lokale woningmarkt kunnen wij u voorzien van professioneel advies. Wij zetten in op optimale online presentatie van uw woning, hierdoor vinden wij snel een geschikte huurder. Deze wordt gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Daarnaast zorgen wij voor een waterdicht huurcontract en een initiële inspectie van de woning. Wilt u zonder omkijken uw woning verhuren? Kies dan voor vastgoedbeheer van Expats Verhuur Hilversum. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer aan.

Koopwoning verhuren Hilversum via Expats Verhuur Hilversum?
Neem vandaag nog contact op via 035-7607900 of mail naar info@expatsverhuurhilversum.nl!

Huis direct verhuren via Expatsverhuurhilversum.nl?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.