Huis verhuren aan expats

Huis verhuren aan expats? U bent aan het juiste adres bij de specialist Expats Verhuur Hilversum! Door onze ruime ervaring op de lokale woningmarkt met zowel bedrijven als particulieren kunnen wij u van professioneel advies voorzien en weten wij hoe úw woning het snelste verhuurd.

Huis verhuren aan expats: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf uit het buitenland. Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare werknemers die in aanmerking komen voor huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract (1 tot 3 jaar) zoeken expats een tijdelijke huurwoning. In veel gevallen kunt u uw meubels gewoon laten staan!

Huis verhuren aan expats: Onze Werkwijze

Expats Verhuur Hilversum heeft veel connecties met bedrijven die gebruik maken van expats. Daarnaast zetten wij uw woning op diverse sites voor woningzoekenden. Zo streven wij om uw woning binnen korte tijd te hebben verhuurd. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Ook zorgen wij o.a. voor een waterdicht contract en doen wij de initiële inspectie van de woning.

Meer informatie over huis verhuren aan expats via Expats Verhuur Hilversum?
Bel naar 035-7607900 of mail info@expatsverhuurhilversum.nl!

Huis direct verhuren via Expatsverhuurhilversum.nl?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.