Leegstandswetverhuur Hilversum

Leegstandswetverhuur Hilversum? Ook voor verhuren via de Leegstandswet bent u bij Expats Verhuur Hilversum aan het juiste adres! Als u uw te koop staande woning wilt verhuren dan doet u dit via de Leegstandswet. Hiervoor vraagt u een Leegstandswetvergunning aan bij de gemeente Hilversum.

Zo kunt u uw woning verhuren terwijl deze te koop blijft staan, kunt u dubbele lasten dekken en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme. Houdt er rekening mee dat u toestemming nodig heeft van uw bank. Het aanvragen van een Leegstandswetvergunning in de gemeente Hilversum kost €71,40.

Leegstandswetverhuur Hilversum: Werkwijze

Expats Verhuur Hilversum helpt u met het aanvragen van uw Leegstandswetvergunning en staat voor u klaar als u uw woning heeft verkocht en de huurder dient te vertrekken. Door onze ruime ervaring op de woningmarkt en onze connecties met bedrijven die gebruik maken van expats vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder.

Deze wordt gecontroleerd op o.a. identiteit en antecedenten. Ook zorgen wij voor een waterdicht contract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning. Wilt u verhuren zonder omkijken naar uw verhuurder woning? Kies dan voor vastgoedbeheer van Expats Verhuur Hilversum. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer.

Geïnteresseerd in Leegstandswetverhuur Hilversum via Expats Verhuur Hilversum?Neem contact op via info@expatsverhuurhilversum.nl of bel 035-7607900!