Lijzij 16, Huizen

Verhuurd

1-persoons studio-appartement, met tuin, gemeubileerd

Postcode: 1276 GL
Provincie:
Bouwjaar: 1970
Woonoppervlake: 45 m2
Type: Studio
Huurperiode: 12
Interieur: Gemeubileerd
Kamers: 2
Slaapkamer: 1
Balkon:
Balkonligging:

€ 895 per maand

Omschrijving

Uitstekend onderhouden gemeubileerd studio-appartement op de begane grond in fijne wijk van Huizen, inclusief heerlijke tuin!

OMSCHRIJVING
Deze op de begane grond gelegen studio ligt in de rustige wijk "Stad en Lande" met alle voorzieningen zoals supermarkten, natuur en openbaar vervoer op loopafstand. Bovendien is de A27 op slechts 5 autominuten bereikbaar, vanwaar u binnen 20 minuten in Utrecht, Hilversum of Amersfoort bent.

De studio is volledig gerenoveerd en is neutraal ingericht. Zo is de badkamer aangepakt, is er een fraai 5-pits gasfornuis aanwezig en beschikt het appartement over een ruime slaapkamer. Bovendien heeft u de beschikking over een privacyvolle achtertuin. Kortom , een fijn appartement op een rustige maar centrale lokatie!

INDELING

Entree, binnenkomst in afgesloten, ruime slaapkamer, toegang tot de woonkamer en keuken.
Vanuit de woonkamer heeft u vai openlaande deuren toegang naar de fijne, besloten achtertuin. Hier bevindt zich ook een (gedeelde) berging. De ruime badkamer is recent volledig vernieuwd en beschikt over een ruime douchecabine, wastafel en vrijhangend toilet.

HUURVOORWAARDEN:

- Geschikt voor 1 persoon
- Huurprijs exclusief vast bedrag per maand voor gebruik gas, elektra, water, TV/Internet en lokale gebruikersheffingen à € 200,- per maand
- Waarborgsom 2 x 1 maand huur
- Geen huisdieren
- Gunning eigenaar

 

Galerij